Tajnosti francouzského pekaře : návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba /
V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny "Chez Auzet" v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | Mayle, Peter, 1939-2018 (Autor), Auzet, Gérard (Autor) |
---|---|
Další autoři: | Sedláček, Jiří (Překladatel) |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Argo,
2015
|
Vydání: | Vydání druhé, v nakladatelstí Argo a v tomto překladu první |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Pečeme chléb doma a na chalupě /
Autor: Ševčíková, B., a další
Vydáno: (1991) -
Domácí pekárna malý zázrak v kuchyni : 60 nejlepších receptů /
Autor: Mrázová, Dája
Vydáno: (2005) -
Hrníčková kuchařka : Vaříme a pečeme v horkovzdušné troubě /
Autor: Pechová, Jaroslava
Vydáno: (1997) -
Kuchařka z románu s vůní kávy a špetkou skořice /
Autor: Požárová, Lenka, 1972-
Vydáno: (2014) -
Příběhy a recepty z pošťácké brašny /
Autor: Červená, Věra, 1948-
Vydáno: (2014)