Tajnosti francouzského pekaře : návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba /

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny "Chez Auzet" v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Mayle, Peter, 1939-2018 (Autor), Auzet, Gérard (Autor)
Další autoři: Sedláček, Jiří (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Argo, 2015
Vydání:Vydání druhé, v nakladatelstí Argo a v tomto překladu první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Jednotka 179769 Dostupné  Požadavek