Jde o vaši stravu : nejlepší lékař je kuchař /

Tisíce pacientů postižených rakovinou, diabetem, vysokým tlakem, ikty, infarkty, nemocemi střev a jater, revmatickými potížemi i dalšími chorobami se vyléčily zásluhou terapeutických strategií Jeana-Claude Alixe. Jeho nová kniha není jen veganskou kuchařkou s vhledy do úskalí dnešního nebezpečného s...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Alix, Jean-Claude, 1951- (Autor)
Další autoři: Hrušová, Doris, 1943- (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Liberec : Dialog, 2017
Vydání:Vydání první
Edice:Zdraví (Dialog)
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Tisíce pacientů postižených rakovinou, diabetem, vysokým tlakem, ikty, infarkty, nemocemi střev a jater, revmatickými potížemi i dalšími chorobami se vyléčily zásluhou terapeutických strategií Jeana-Claude Alixe. Jeho nová kniha není jen veganskou kuchařkou s vhledy do úskalí dnešního nebezpečného stravování. Především podněcuje nemocné k vyléčení prostřednictvím stravy, takže se takzvaně vidličkou vyhnou skalpelu a mnohdy i nemocem, u nichž klasická medicína selhává. Autor zprostředkovává čtenářům setkání se slavnými lékaři, kteří už od starověku upozorňovali na nebezpečné následky nevhodné stravy. Objasňuje, proč se slavný Albert Schweizer nesetkal v africkém Lambaréné za čtyřicet let lékařské praxe s ani jediným případem rakoviny, jaká strava zabraňuje v tropických oblastech vzniku infekčních nemocí, proč je na Sicílii a Krétě nejvíce stoletých, proč nejsou v ekvádorském Údolí stoletých zapotřebí lékaři...
Fyzický popis:149 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
ISBN:978-80-7424-104-8