Lexikon sýrů : výroba, původ, druhy, chuť /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Iburg, Anne (Autor)
Další autoři: Dupaľová, Helena (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Čestlice : Rebo, 2004
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 00900nam a2200253 4500
001 KN4214000000043648
005 20200527223104.0
008 050310s2004 xr |||||||||u|||||||cze d
020 |a 80-7234-379-3 :  |c 249.00 Kč 
040 |a OLG503  |b cze 
041 1 |a cze  |h ger 
080 |a 641  |2 h 
100 1 |a Iburg, Anne  |4 aut 
245 1 0 |a Lexikon sýrů :  |b výroba, původ, druhy, chuť /  |c Anne Iburg ; [z německého originálu ... přeložila Helena Dupaľová] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Čestlice :  |b Rebo,  |c 2004 
300 |a 301 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje rejstřík 
653 |a sýry  |a druhy  |a původ  |a výroba  |a použití  |a recepty  |a lexikony 
700 1 |a Dupaľová, Helena  |4 trl 
910 |a OLG503 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 31447  |d 31447 
993 |0 0  |1 254000925188  |4 0  |6 641_  |7 0  |9 34045  |a 174.30  |b 0  |c 925188  |d 2012-06-29  |e 0  |f DOSP  |g 641  |h 249.00  |j 127  |l DOSP  |r 2022-06-22  |t 5  |w 2020-05-27  |y KN