Jídla z jednoho hrnce /

Nejcharakterističtějším rysem vaření z jednoho hrnce je prolínání chutí - každá ingredience ovlivňuje ty ostatní, čímž vznikají unikátní kombinace a kulinářské skvosty. Příznivcům vaření v jednom hrnci nabízí tato kniha výjimečnou sbírku receptů, které je možné připravit například i v remosce nebo v...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Kalvachová, Lucie (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Čestlice : Rebo Productions, 2007
Vydání:1. vyd.
Edice:Vaříme s Rebem
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Signatura: 641
Jednotka 168009 Dostupné  Požadavek