Jídla z jednoho hrnce /
Nejcharakterističtějším rysem vaření z jednoho hrnce je prolínání chutí - každá ingredience ovlivňuje ty ostatní, čímž vznikají unikátní kombinace a kulinářské skvosty. Příznivcům vaření v jednom hrnci nabízí tato kniha výjimečnou sbírku receptů, které je možné připravit například i v remosce nebo v...
Uloženo v:
Další autoři: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Čestlice :
Rebo Productions,
2007
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Vaříme s Rebem
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Rezervovat titul
Dospělé oddělení
Signatura: |
641
|
---|---|
Jednotka 168009 | Dostupné Požadavek |