Kniha upírů : malostranské romaneto o záhadném majiteli starobylého paláce - Martin, Eduard, 1951- (Městská knihovna v Praze, 2025)
Malostranské romaneto o záhadném majiteli starobylého paláce a jeho nepovedeném homunkulovi.