Křestný list - Kolář, Jiří, 1914-2002 (Poezie, 2023)
Knižní debut jednoho z nejvýznamnějších českých básníků a výtvarníků dvacátého století Jiřího Koláře, který poprvé vyšel, byť ve značně zcenzurovaném vydání, na podzim roku 1941.