Čtvrtý král pekel - Tan, June CL (CooBoo, 2025)
Úvodní díl dobrodružné young adult romantasy, která vás vtáhne do světa lásky, zoufalství a pomsty - světa, kde každá dohoda má svůj háček, žádné tajemství nezůstane pohřbeno a nikdo není tím, za koho se vydává.