Příliš jasný pachatel - Ellis, J. R. (Mystery Press, 2025)
Vražda se třemi očitými svědky. Jenže jeden z nich nevěří tomu, co viděl... Klasická anglická detektivka ve stylu knih moderních mistrů žánru.