Řecké střípky štěstí - Panou, Kateřina (Cosmopolis, 2025)
Volné pokračování autorčina blogu, za který obdržela cenu Magnesia Litera Blog roku 2022. Ve svém vyprávění pokračuje s líčením nevšedních krás v Řecku, ale především o blízkých mezilidských vztazích, které jsou pro Řeky stěžejní.