Příští zastávka - Merglová, Michaela, 1990- (Host, 2025)
Fantaskní román o ženském přátelství, hledání záchytných bodů v životě i hledání sebe sama. Příběh o dospělém přátelství dvou žen, které se potýkají s osobní krizí tím nejlepším způsobem, jakým to jde -- bláznivým road tripem.