Všechno, o čem jsem ti neřekla - Harlow, Sloan (Yoli, 2025)
Dívčí román s detektivní zápletkou vypráví příběh truchlící a zároveň zamilované studentky Elly. Hlavní hrdinka přišla během autonehody o svou nejlepší kamarádku. Teď se však zamilovala do jejího bývalého přítele.