Bigamie - Halsall, Rona (Metafora, 2025)
Temný psychologický thriller plný nečekaných zvratů. Po těžkém životním období Emma konečně našla nového muže svých snů a zažívá vytoužené štěstí. Co když ale ten dokonalý muž není jen její?