Marta děti nechce - Soukupová, Petra, 1982- (Host, 2024)
Martě se nic špatného neděje. Má dobrou práci, žije v dlouhodobém vztahu s Hynkem a jeho děti z předchozího manželství má ráda. Vlastní děti nechce. Hynek žádné další taky ne, v tom jsou zajedno. Tak co vlastně řeší? Proč se rozhodne vyrazit sama na deset dnů trvající cestu plnou nepohodlí a samoty, když měla jet s Hynkem a dětmi k moři? Mají pravdu její blízcí, když si myslí, že je to nesmysl a vůbec - že by Marta měla žít úplně jinak?