Deníčky jednorožce. - Elliott, Rebecca (CPress, 2021)
Další příhody kouzelného jednorožce Duháčka a jeho kamarádů ze Školy Jiskřivého háječku ve formě deníkového vyprávění prokládaného komiksovými ilustracemi. Vhodné i pro začínající čtenáře.