Zrcadlo minulosti - Roberts, Nora, 1950- (Klokan (Alpress), 2024)
Sonya MacTavishová zdědila obří viktoriánské sídlo v Maine, které skrývá temná tajemství. Nejenže ji v noci budí kroky a podivná hudba, ale ve snu se jí zdá o starožitném zrcadle, k němuž ji táhne jakási síla. Jedné noci se jí podaří zrcadlo v domě skutečně najít. Je branou do minulosti, kde se stále dokola odehrává strašlivá scéna poháněná stovky let starou kletbou.