Neklidná růže - Čapková, Monika J., 1977- (Neklidná růže, 2024)
Kniha vtipně psaných povídek, jejichž hrdinkou je Evelína, žena ani mladá, ale ani ještě stará, která přes všechna zklamání s muži stále hledá toho pravého.