Když divadlo sundá masku - Fuchsová, Irena, 1950- (Beskydy, 2009)
Zákulisí divadla tak, jak je autorka při své práci nápovědy poznala. Ve sbírce povídek, humorných hereckých výroků a situací čtenáře seznamuje s jeho "odvrácenou" stranou.