Slečna Austenová vyšetřuje. - Bull, Jessica (Jota, 2024)
První detektivní případ, který řeší světoznámá autorka milostných románů, Jane Austenová. Bratr Jane, Georgy, se ocitá ve špatnou chvíli na velmi špatném místě. Ještěže je zde jeho všímavá sestra, která neváhá a pátrá!