Adéla a její neobvyklá rodina - Bohlmann, Sabine, 1969- (Bambook, 2024)
Humorné a laskavé příhody jedné mimořádné rodiny. Adéla, dívka s velkým srdcem, má na starosti svých šest mladších sourozenců. Ještě že je tu všem na pomoc babička Ředkvička.