Hlava na stole - Wernisch, Ivan, 1942- (Čeští básníci 20. století, 2020)
Sbírka svébytně pojazých básnických a prozaických útvarů, napsaných typickým rukopisem jednoho z nejoriginálnějších současných českých básníků.