Víla a princezna : interaktivní mluvicí kniha - Krystlíková, Lucie, 1973- (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2023)
Pohádka s celostránkovými ilustracemi. Interaktivní kniha pro použití s elektronickou Albi tužkou.