Nezkrotná : ze série Cloverleighská farma - Harlow, Melanie (Red, 2024)
Romantický příběh dvou letitých přátel, kteří se v dospělosti setkávají nad zajímavou prací. Aby ale mohli společně tvořit, musí vyřešit vzájemné city i stará příkoří.