Mrtvý v kostele - Matheson, Nadine (Euromedia Group, 2023)
Další díl detektivní série s inspektorkou Anjelicou Henleyovou. Autorka čerpá ze svých zkušeností právničky a obratně zkoumá problémy rasy, třídy, moci a spravedlnosti prostřednictvím akčního příběhu.