Červený pokoj - Voosen, Roman, 1973- (MOBA, 2022)
Další díl severské detektivní série s komisařkami Stinou Forssovou a Ingrid Nyströmovou. Mrtvola s vyjmutým srdcem nahrazeným kamenem a vrah, který zmizel beze stopy. Dva případy, které se protnou.