Sny umírají s králi - Jindra, Jaromír, 1949- (Ikar, 2023)
Historický román z období počátku 14. století, kdy vraždou Václava III. končí v českých zemích vláda Přemyslovců. Pro starší děti i dospělé čtenáře.