Vánoční případ - Ludvíková, Jitka, 1981- (Euromedia Group, 2023)
Česká detektivka, která se odehrává v poklidném vánočním čase. Vyloupení několika desítek luxusních vil vyvrcholí právě na Vánoce, kdy jsou nalezena těla dvou mrtvých žen.