Vinice ve Francii - Caplin, Julie (Cosmopolis, 2023)
Romantický příběh odehrávající se na francouzských vinicích. Hlavní hrdinkou je milá a půvabná Hattie, která přijíždí z Anglie, kde zanechala svůj předchozí, ne zcela vydařený vztah i kariéru.