Biograf láska : inspirováno písněmi Hany Zagorové - Donátová, Uljana, 1960- (Rosier, 2023)
Román o milostných peripetiích tří rozdílných kamarádek, vzniklý na základě stejnojmenného divadelního muzikálu s hity Hany Zagorové.