Kuním štětcem : 1996 - Trojak, Bogdan, 1975- (Současná česká poezie, 2018)
Prvotina polsko-českého básníka, publicisty a překladatele obsahuje poezii, v níž hlavní úlohu hraje propojení přírodních motivů s lyrickým akcentem.