Hry a semináře : úplné vydání - Cimrman, Jára da (Divadlo Járy Cimrmana, 2010)
Úplné vydání všech divadelních her a textů ze seminářů o životě a díle Járy Cimrmana uvádí poznámkou o historii Divadla Járy Cimrmana editor Přemysl Rut. Texty jsou doplněny fotografiemi z divadelních inscenací.