Vysněný cíl. - Stewart, Kate (Red, 2023)
Volné pokračování dramatického románu s milostnou zápletkou, ve kterém Havraní bratrstvo nadále řeší tajemné akce. Hlavní hrdinka Cecílie už ale nechce být jen pasivní přihlížející se zlomeným srdcem.