Moje roky v Izraeli : jarmulky, surfaři a rakety - Borek, David, 1977- (BizBooks, 2023)
David Borek je stálým zpravodajem ČT v nestálém regionu Blízkého východu. Jak moc je tam (ne)bezpečno a co obnáší práce novináře v tak turbulentní oblasti? Existuje něco jako izraelská mentalita? Čeho se týkají tamní politické hádky? A jak vypadá izraelsko-palestinský konflikt zblízka? Všechno, co jste kdy chtěli vědět o Svaté zemi, se nyní dozvíte v reportážní publikaci plné barvitých příběhů i fotografií, které vás přenesou přímo do středu dění