Temná zima - Maxwell, Flint (Fobos, 2022)
Bílá tma ještě nebyla poražena. Poté co utichla sněhová vánice, Grady a jeho přátelé přemýšlejí, jak se dostat ze zajetí pustiny a zachránit si život. Kromě smrtící zimy je ale ohrožuje ještě něco zlověstnějšího. Pokračování americké hororové série.