Praha ve 100 slovech (E-knihovna, 2017)
Soubor textů, próz a veršů představuje úspěšné literární práce, které byly zaslané do soutěže "Praha ve 100 slovech", realizované roku 2016 v rámci projektu "Praha město literatury".