Záhada zmizelého šlechtice - Novotná, Martina, 1983- (MOBA, 2022)
Další z historických detektivních příběhů, ve kterém je Tadeáš z Příraz na rozkaz samotného krále Václava II. pověřen pátráním po zmizelém šlechtici.