Vinohrad Stříbrný měsíc - Mallery, Susan (HarperCollins Polska sp.z o.o., 2022)
Román odehrávající se na romantické vinici Bel Apres. Hlavní hrdinka Mackenzie má zdánlivě vše. Rodinu, skvělou práci, přátele. Náhle ale přichází chvíle prozření, během které pochopí svůj celoživotní omyl, se kterým se musí vypořádat.