Léto v Kavárně nových začátků - Johnson, Debbie (Grada Publishing, 2022)
Úvodní román romantické série britské autorky. V Kavárně nových začátků se nepodávají jen dobroty, ale nabízí tu i druhou šanci prožít život na maximum...