Řeka bohů. - Smith, Wilbur A., 1933-2021 (Klokan (Alpress), 2022)
Historicko-dobrodružný román patřící do autorovy egyptské ságy, ve kterém je hlavním hrdinou Hui, známý již z dřívějších událostí, jenž je nejlepším faraonovým vozatajem.