Stalo se v New Yorku - Carey, Ella (Ikar, 2022)
Další z románů pro ženy od úspěšné australské spisovatelky. Příběh se odehrává v New Yorku v době druhé světové války a hlavní protagonistkou je Lily, vnitřně silná mladá žena, která ví, co má udělat, i když s tím nesouhlasí její rodina.