Barvy noci - Quick, Amanda, 1948- (Baronet, 2021)
V druhém románu thrillerové série se setkává North Chastain a Sierra Rainesová, kteří pátrají po záhadném artefaktu a odhalují nebezpečná tajemství projektu Bluestone.