Safíroví ledňáčci a Glutaman - Trojak, Bogdan, 1975- (Baobab, 2021)
Napínavé dobrodružství party dětí z pražské čtvrti Rohansko, plné znepokojivých zvratů a nečekaných souvislostí, ale i překvapivých obrazů a vtipného jazyka.