Dívka pod hladinou - Mayne, Andrew, 1973- (Euromedia Group, 2021)
Americká Florida není jen rájem pro movité důchodce, i zde žijí zkorumpovaní politici, perou se špinavé peníze a řádí drogové gangy. Policejní potápěčka Sloan se ocitne v nebezpečí, když se náhodně stane svědkem vraždy mladé dívky.