První dotek : styk s nekonečnem - Dušek, Jaroslav, 1961- (Eminent, 2020)
Kniha reflektuje dopad okolností vstupu člověka na tento svět a související duchovní i společenské aspekty (podmínky zrození, porod, osobní moc, otisk systému, láska a vědomí celku, pravda, dobro a zlo, dětský svět, výchova a hra, předsudky, strach).