Mlčící pacientka - Michaelides, Alex, 1977- (Thriller (Motto), 2020)
Thriller britského autora s kyperskými kořeny. Psychoterapeut se snaží odhalit tajemství dávné vraždy, které je skryto v autoportrétu mlčící ženy.