Dovolená v Antibes : milostný příběh z francouzské Riviéry - Bartošová, Monika
Když Bertrand navrhne Claire společný pobyt ve venkovském sídle u moře, Claire ještě netuší, že dovolená s ženatým milencem nebude úplně bez komplikací. Milostný příběh plný vášně se odehrává v kulisách Francouzské riviéry.