Román z pokoje 128 - Bonidan, Cathy (7lásky, 2020)
Anne-Lise najde v hotelovém pokoji nedopsaný rukopis a podaří se jí spojit se s jeho autorem. Od něj se dozví, že rukopis byl 33 let ztracený. Během toho času putoval z ruky do ruky a měnil životy svých čtenářů. Milostný román psaný formou dopisů.