Krásky - Clayton, Dhonielle, 1983- (Fragment, 2020)
Young adult fantasy román americké autorky o společnosti, ve které je úspěch a štěstí postaveno na krásném vzhledu a jejíž obyvatelé jsou pro něj ochotni obětovat téměř vše.