Literáti z naší čtvrti : P6 - Voskovcová, Klára (E-knihovna, 2014)
Sborník obsahuje pět črt a tři fejetony, které byly oceněny v literární soutěži v rámci stejnojmenného projektu, pořádaného městskou částí Praha 6.