Vánoční tramvaj - Krolupperová, Daniela, 1969- (První čtení (Albatros), 2019)
Adventní příběh o záhadě na konečné tramvaje. Text s krátkými větami a velkými písmeny doprovází celostránkové ilustrace. Ke knížce je připojen hravý pracovní sešit.